7 trucs ocults de Google

Compartir

Google és el motor de cerca més gran i utilitzat del món. Ofereix una forma ràpida i senzilla de trobar informació, amb accés a un índex de més de 10.000 milions de pàgines web. Segons la companyia, actualment respon a més de 500 milions de consultes al dia.

És una pàgina amb un disseny simple i molt fàcil d’utilitzar, però en els últims anys s’han posat les piles per ser més atractius, començant pels famosos doodles. I una de les coses que van fer són els trucs ocults i que avui us presentem.

1. Gravetat: tecleja “Google Gravity” al cercador i clica “segur que tinc sort”.

2. Askew: tecleja la paraula “Askew” i pressiona buscar. Ja ens agradaria veure si no inclines el cap després d’això.

3. MentalPlex: el que va començar com broma segueix encara disponible perquè puguis fer broma amb els teus amics i familiars.

4. Pacman: encara es pot entrar al clàssic doodle de Google en el qual es pot jugar a PacMan si anem a google.com/pacman.

5. Do a barrel roll: escriu això al buscador i veuràs el gir més sonat del buscador.

Ja no existeixen:

– Chuck Norris: durant un temps, la recerca de l’estrella de Walker Texas Ranger ens deia: “Google no pot buscar Chuck Norris perquè no sap on trobar-lo, ell et troba a tu …”

Chuck_Norris_-_Google_Search

– Conegut per tots, l’art ASCII va ser una altra de les brometes de Google. Quan feies aquesta recerca, automàticament el logotip es canviava per la famosa tipografia.

google-ascii-art

– Google Reader, el servei de notícies i feeds que ja no existeix no volia ser menys. Si utilitzàvem les tecles del cursor: a dalt, a dalt, a baix, a baix, esquerra, dreta, esquerra, dreta, B i A, de sobte un ninja apareixia a l’esquerra de la nostra pantalla.

 Google-Reader-Ninja

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: