9 de març: arriba el rellotge intel·ligent d’Apple

Compartir

L’arribada del primer rellotge intel·ligent d’Apple és el dia 9 de març. La presentació tindrà lloc al Yerba Buena Center a la ciutat de San Francisco. La companyia americana ha començat a enviar les invitacions a la premsa i ha fet oficial l’esdeveniment.

Tal com va anunciar Tim Cook fa uns mesos, l’Apple Watch arribarà al mercat abans de l’estiu. El passat 9 de setembre ja van explicar moltes de les seves especificacions. Faltarà per veure quin impacte pot tenir al mercat, si ens espera alguna sorpresa i com reaccionaran els usuaris.

apple_esdeveniment

Apple Watch, l’inici d’un nou camí

Amb dos nous dispositius intel·ligents com són els iPhone 6 i iPhone 6 Plus només faltava un complement ideal. Un projecte en què la companyia ha treballat durant molt de temps i una de les últimes marques en presentar un weareable.

Estem en un moment on la companyia ha començat a caminar en llocs on no hi havia estat mai, com ara els rellotges però també els cotxes o la música. Va ser de les primeres empreses a presentar un telèfon intel·ligent i ara pot ser la darrere en presentar el rellotge. Dos mons diferents que poden portar la mateixa companyia a l’èxit.

Reserveu la data, el dia 9 de març ho sabrem to sobre l’Apple Watch.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: