A l’aplicació Yopp l’interessa la teva opinió

Compartir

Respon, debat, pregunta i participa! Així es presenta Yopp, Your OPinion Platform, una aplicació que dóna valor a les teves opinions afavorint polítiques de govern obert a Barcelona i la resta de Catalunya,

Amb Yopp podràs opinar sobre els temes d’actualitat, apuntar-te i crear grups d’opinió, iniciar discussions polèmiques i plantejar preguntes per d’alguna manera, interactuar amb l’actualitat.

Tu participes com a usuari anònim i d’entrada tan sols et demana dades genèriques (any de naixement, codi postal i sexe) que permetin relacionar les teves opinions amb el teu entorn.

Captura_YOPP2

Amb les dades que es generen i la informació recollida Yopp pretén ajudar administracions públiques (ajuntament, diputació, govern autonòmic) però també a l’empresa privada i associacions a prendre les mesures adequades per afavorir els ciutadans, associats i clients.

Veureu que la pantalla principal et mostra les 5 preguntes per nivells: General, Internacional, Europa, Espanya i Catalunya. I les qüestions s’actualitzen diàriament en funció de l’actualitat dels temes.

Participar i opinar tan sols et portarà uns 30 segons de forma senzilla, concreta i anònima. Així que, pots opinar sense por!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: