Acer es declara líder del projecte eduCAT

Compartir

La fabricant taiwanesa de solucions informàtiques (entre d’altres productes tecnològics) ha informat que més de 21.000 pares pertanyents a més de 420 escoles a tota Catalunya, han escollit aquesta marca per equipar els seus fills dins el marc del programa eduCAT.

Aquest darrer va néixer el 2009 amb l’objectiu de proporcionar a les escoles, una sèrie de solucions per tal d’introduïr els ordinadors i les solucions d’aprenentatge digital a les aules, permetent així als alumnes aprofitar tot el potencial que els ofereixen les noves tecnologies tant per al processament de la informació (realització de treballs, consulta,…) com per a la connectivitat (treball en grup, per exemple).

El catàleg de productes d’Acer és ampli, també per al sector educatiu; no en va, l’estratègia de la companyia consisteix en adreçar-se a tots els segments de mercat, tant els corporatius com els de consum.

En aquest sentit, l’oferta de la taiwanesa va des de les plataformes Windows a les Chrome OS en formats tant portàtils, com sobretaules, tablets o convertibles, a més d’oferir complements útils a classe com ara projectors.

En el terrenys educatiu, però, Acer va un pas més enllà: coneixedora de la seva fortalesa, disposa d’un programa anomenat Acer Innovative School, mitjançant el qual ofereix suport tècnic específicament a escoles i altres institucions educatives per tal de provar i implementar nous entorns d’aprenentatge. Entre els avantatges que ofereix hi ha la possibilitat de provar anualment dos nous dispositius a l’escola, amb la qual cosa els centres educatius sempre poden mirar de millorar la seva dotació tecnològica amb aparells més adequats a les seves necessitats.

Finalment, Acer també ofereix un programa de networking per tal de bescanviar experiències entre educadors i centres educatius en una xarxa social, a més de publicar la revista Acer for Education.

La mateixa companyia xifra en un total de 500 els centres escolars adscrits al programa eduCAT, el qual beneficia a uns 26.000 alumnes. D’aquí, i amb les seves xifres a la mà, en treu els nombres per a considerar-se líder d’aquest programa.

Guillem Alsina
Etiquetes: