Acer presentarà el Liquid Jade S en el CES

Compartir

Aquest dimarts comença el CES, i Acer ha fet públic que hi presentarà el Liquid Jade S.

És un model evolucionat del Liquid Jade, i tindrà 8 nuclis de processador amb tecnologia de 64 bits, del fabricant MediaTek, una pantalla de 5 polzades, una càmara fotogràfica de 13 Megapíxels que es podrà activar amb la veu i que disposarà d’un obturador de 1.8, cosa que permetrà fotografies amb poca llum, i la càmara del davant serà de 5 Megapíxels.

L’Acer Liquid Jade S comptarà amb un disseny elegant, amb connectivitat LTE de fins a 150Mbps per tal de poder navegar amb velocitat i que farà que no es quedi enrera en un curt període de temps.

A més, comptarà amb l’ACEREXTEND que és un sistema que permetrà controlar el telèfon des del PC, tant si és amb connexió directa com sense fils. Això permetrà poder escriure des de l’ordinador o fer-hi altres tasques.

El Liquid Jade S serà un telèfon elegant, molt prim (només 7,78 mm de gruix) i amb una superfície amb corbes, cosa que evitarà que el telèfon rellisqui amb la facilitat que ho fan altres telèfons. En un primer moment estarà disponible en 3 colors. La pantalla està fabricada amb el Corming Gorilla Glass 3 que li permetrà ser molt resistent i tenir una visió molt elevada.

Pel que fa a la bateria, en disposarà d’una de 2300 mAh, que li permetrà tenir un dia d’autonomia, fent un ús normal del telèfon. La memòria RAM que té serà de 2 GB i l’interna serà de 16 GB.

A més d’aquest smartphone, Acer també presentarà en el CES diversos dispositius més, com ara un Chromebook (el primer del mercat amb pantalla de 15,6″), un projector (el model H7550ST), o el centre d’entreteniment multimèdia Revo One.

 

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: