Aconsegueix ja el nou disseny Android L al teu dispositiu

Compartir

Al passat Google I/O, la companyia de Mountain View va mostrar-nos el que serà la cinquena gran actualització d’Android, anomenat L. Aquesta nova versió es presentarà amb gran quantitat de novetats, però també amb un gran rentat de cara. Parlem d’una merescuda renovació, i és que des d’Android 4.0 Ice Cream Sandwich, que va ser quan més es va estandarditzar la interfície d’Android, pocs canvis hem viscut. Ara Google ha decidit renovar el disseny de la seva interfície d’usuari amb un nou projecte anomenat Material Design.

Si ets usuari d’un LG Nexus 5 o una Nexus 7 (2013), trobaràs que Android L ja està disponible per descarregar en versió preview, per a desenvolupadors. Si no tens cap d’aquests dispositius i no pots esperar a la tardor per tastar les novetats, aquí et deixem alguns trucs per aconseguir l’estètica d’Android L pel teu smartphone o tablet.

Fons de pantalla

Gràcies als desenvolupadors d’XDA, podem gaudir dels empaperats de la nova versió d’Android al nostre mòbil. En total són 12 fons de pantalla els que podrem portar al nostre Android a través del següent enllaç:

Android L Developer Preview Wallpapers

La renovació arriba també al teclat

Si el teu mòbil o tablet compta amb la versió Jelly Bean del sistema operatiu de la companyia, estàs de sort, perquè ja pots gaudir del renovat teclat d’Android L. Parlem d’un teclat en consonància amb l’estètica de Material Design, immers en un minimalisme molt atractiu i amb alguna funció nova. Podràs instal·lar-lo fàcilment des de Google Play gràcies a l’usuari Shen Ye.

Android L Keyboard

Roboto: la tipografia importa

Un punt de la transformació que no pot faltar és el de la tipografia d’Android, anomenada Roboto, la qual també ha canviat considerablement. Si vols instal·lar-la en el teu terminal i gaudir-la abans que ningú, nosaltres et deixem l’enllaç de la tipografia a continuació, que podràs instal·lar amb aplicacions com iFont, Cyanogen Theme Showcase o d’altres gestors de fonts.

RobotoTTF.zip

Acosta’t al seu disseny amb Nova Launcher Beta

La versió beta del famós Nova Launcher es renovava fa dies amb interessants novetats estètiques que emulen el disseny d’Android L. Això sí, igual que va succeir en altres betes d’aquesta aplicació, per poder provar Nova Launcher Beta heu unir-vos a aquest grup de Google+, un cop fet això us sortirà l’actualització directament a Google Play. Malgrat això, també podeu descarregar el APK directament des d’aquí:

Nova Launcher Beta (APK)

Tema complet per ROM (avançat)

Si vols endinsar-te encara més dins l’experiència d’Android L, la millor manera de fer-ho és amb aquest tema. Si tens instal·lada una ROM amb un gestor de temes, com és el cas del Theme Manager de Cyanogen Mod 11, només hauràs de moure l’APK al teu smartphone o tablet i instal·lar-la. Configurar-la serà bufar i fer ampolles.

Evidentment, el tema inclou el nou look d’Android L de manera gairebé íntegra: la font, els empaperats, les barres del sistema, les icones, el bootanimation, els sons i molt més.

Android L Theme (v4) (APK)

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: