Actualitza la previsió metereològica cada 5 minuts amb WEZR

Compartir

Ahir, en la prèvia del MWC 2015, vam descobrir una nova manera de ‘viure el pronòstic del temps’ a través de WEZR, un sensor meteorològic mòbil que actualitza constantment el pronòstic del temps. Els seus fundadors ens prometen previsions meteorològiques geolocalitzades amb una precisió d’1 quilòmetre i amb una actualització cada 5 minuts.

Molts de nosaltres consultem l’aplicació del temps a través dels nostres dispositius mòbils. Confesso que, de vegades, el desig que canviï el pronòstic ha fet que la consultés (inútilment, ja que les dades no s’actualitzen constantment) més d’un cop al dia. Un altre problema amb el que m’he trobat és que jo no visc en una ciutat gran directament monitoritzada per la app, així que la previsió que em dóna tampoc és exactament la del lloc on visc.

Els creadors de WEZR pretenen canviar aquest paradigma i ofereixen un servei de pronòstic del temps fruit de la combinació del model matemàtic en què es basen les prediccions actuals amb un model col·laboratiu i ultra local.
El sensor, que és un dispositiu wearable, que mesura la pressió de l’aire, la humitat i la temperatura, envia les dades per Bluetooth al nostre dispositiu mòbil a través una aplicació de descàrrega gratuïta per a iOS i Android. I què passa si no estic connectat al Bluetooth? Doncs que WERZ recorre a la previsió basada en els models atmosfèrics estàndards. Les mateixes dades es carreguen en un servidor col·laboratiu on es fusionen amb els models meteorològics estàndards per una correcció i perfeccionament constant del pronòstic a curt termini i d’aquesta manera aconseguir una predicció més exacta, fiable, acurada i adaptada a les nostres necessitats.

https://vimeo.com/108115965

WEZR, que promet una duració de la bateria de més d’un any, estarà disponible a final d’any i es troba en fase de finançament a Kickstarter al preu de 79 dòlars per als més primerencs.

A aquells que sortiu a córrer, en bicicleta o a fer muntanya o a aquells que no us va l’esport però no sabeu si baixar a la platja perquè amenaça pluja, no us agradaria saber quin temps hi farà d’aquí a 5 minuts?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: