Controla el teu Android des de l’ordinador amb AirDroid 3

Compartir

Per aquells que encara no n’hagueu sentit a parlar, AirDroid és una aplicació gratuïta per a Android de Sand Studio, amb més de 10 milions de descàrregues, que et permet accedir i utilitzar el telèfon des de qualsevol ordinador, ja sigui a través d’una aplicació client (disponible per a PC o Mac) o bé a través del navegador.

Ara AirDroid ha rebut una actualització que incorpora AirMirror, característica que permet als usuaris utilitzar programes com WhatsApp o Line, usar la càmera, gestionar els SMS i els contactes, rebre notificacions i transferir fitxers (també música, vídeos i fotos) des de l’ordinador. I amb aquesta nova actualització podem fer tot això sense fils, mitjançant la xarxa wifi.

El problema? L’AirMirror només és funcional si teniu accés root al vostre mòbil.

Whatsapp notification

Altres aspectes que Sand Studio ha millorat en la versió 3 d’AirDroid són un nou disseny de la interfície i la incorporació de l’encriptació de dades End-to-End, un sistema que protegeix les dades que viatgen entre dues parts que es comuniquen (en aquest cas entre el servidor i el telèfon) sense que hi intervinguin tercers.

Us deixem un vídeo de presentació de l’aplicació. Si voleu provar-la, us la podeu descarregar des de Google Play.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: