Com actualitzar Android a l’última versió [Android Pie 9.0]

android-pie-9.0
Compartir

Google ja ha fet oficial la nova versió del seu sistema operatiu per a mòbils amb Android Pie 9.0, una actualització que arribarà pròximament als nostres terminals de l’androide per millorar nombrosos aspectes del seu funcionament i rendiment, a més d’una interfície totalment renovada. Per això, són molts els usuaris que es pregunten com poden actualitzar els seu mòbil a l’última versió d’ Android; així, si vols comprovar quins passos has de seguir per assegurar-te de si hi ha noves actualitzacions disponibles per al teu mòbil de l’androide i com instal·lar-les, a YCOM t’oferim un complet tutorial perquè puguis fer-ho de la forma més ràpida i còmoda possible!

Com actualitzar a l’última versió d’Android

I és que tenir el teu terminal mòbil sempre actualitzat a la seva última versió és essencial tant per gaudir de les novetats d’Android com per assegurar-te que estàs ben protegit, ja que amb cada nova actualització s’afegeixen importants millores en la seguretat per protegir als smartphones de possibles noves vulnerabilitats descobertes cada poc temps. Per això, és essencial comprovar que tinguem el mòbil correctament actualitzat; això sí, depenent el model que tinguem, trigarem més o menys a rebre cada nova versió d’Android.

Per exemple, el terminal Google Pixel reb sempre les novetats abans que cap altre i és possible que la resta de marcar triguin setmanes o fins i tot mesos per rebre les seves corresponents actualitzacions!

Segueix els següents passos per forçar l’actualització d’Android manualment.

Com actualitzar Android a mà

El primer pas és accedir als Ajustos d’Android; per a això desplega la pantalla de notificacions lliscant dos dits des de la part superior de la pantalla i prem sobre la icona de la roda dentada situada entre la icona de la Bateria i la imatge d’Usuari o accedeix a la icona Ajustos a través del menú principal del mòbil.

  • Un cop dins d‘Ajustos hem de desplaçar-nos fins a sota de tot fins a trobar l’opció Informació del telèfon. (Depenent de la interfície de cada marca i model, és possible que aquesta entrada rebi un altre nom com Sobre el telèfon o quelcom semblant).
  • Dins d’Informació del telèfon trobarem una opció amb el nom d’Actualitzacions del sistema; prem sobre aquesta opció per accedir a la pantalla de gestió d’actualitzacions del nostre smartphone Android.
  • Aquesta pantalla ens informarà de si el nostre terminal està actualitzat a l’última versió d’Android disponible per a aquest model de smartphone, a més de l’última data de comprovació de noves actualitzacions.
  • Si en aquest moment volem comprovar si existeix alguna nova actualització per al nostre mòbil, podem prémer sobre Comprovar actualitzacions, opció situada en la part baixa de la pantalla; en cas que detecti una nova versió d’Android, començarà la descàrrega.
  • Una vegada descarregada, el sistema instal·larà la nova versió d’Android i es reiniciarà; el procés pot durar uns quants minuts, depenent de la importància i grandària de l’actualització i de la potència i connexió a internet del nostre terminal.

Des d’YCOM, recomanem realitzar sempre l’actualització del sistema operatiu Android amb el terminal connectat a la xarxa elèctrica perquè no hi hagi problemes de bateria durant el procés, la qual cosa podria causar danys importants al sistema operatiu en cas que s’interrompés el procés per quedar-se sense bateria.

Gemma
Etiquetes: