Afegeix el doble check de confirmació de lectura als teus correus de Gmail amb MailTrack

Compartir

Estem malacostumats a que els serveis de missatgeria instantània ens avisen de que el nostre missatge ha sigut enviat i llegit amb el característic doble check però, i quan enviem correus electrònics? Sovint ens impacientem quan algú triga a contestar-nos un correu perquè no sabem si no ho ha llegit o simplement ens està ignorant. MailTrack és una extensió de Chrome que ens dóna la solució a aquest problema. El funcionament és simple. Una vegada baixada l’extensió gratuïta només tindrem que iniciar sessió amb el nostre compte de Google i ja podrem començar a gastar l’aplicació.

Cal dir que no ens apareixerà el doble check a tots els correus que enviem. Podrem triar en quins correus volem que aparegui aquesta opció i en quins no. Si volem veure el doble check per a saber quan han llegit el nostre correu, simplement cal donar-li a la icona de MailTrack que apareixerà al costat del botó d’Enviar de Gmail mentre estiguem redactant el correu.

mailtrack

D’aquesta manera apareixerà un check quan enviem el nostre missatge, i el característic doble check de WhatsApp quan el destinatari obri el correu. A més a més podrem accedir a la seua pàgina web per a veure un historial de lectures de tots els correus que hem enviat amb la quantitat de lectures de cadascun (sempre que hàgem habilitat l’opció de seguiment de MailTrack a eixe correu).

mailtrackcorreu

Malgrat ser una bona opció per a saber quan han llegit els nostres correus, molta gent ja estava en contra d’aquest sistema a les aplicacions de missatgeria instantània, i és d’esperar que també ho estiguen contra aquesta extensió.

Podeu descarregar l’extensió a la Chrome Web Store. Més informació a la seua pàgina web.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: