Afegeix més botons al teu smartphone amb Dimple

Compartir

Els telèfons han evolucionat amb el pas del temps, convertint-se en molt més que un dispositiu per fer trucades. Cada cop hi ha més funcionalitats, connectivitats i aplicacions capaces d’accedir a la informació que necessitem dins el palmell de la nostra mà. Tot i això la tendència al mercat de dispositius mòbils impulsa a les marques a reduir al mínim la presència de botons físics. A vegades, la gran capacitat dels nous dispositius implica una problemàtica pels usuaris alhora d’accedir de forma més directe a algun tipus d’aplicacions, accions concretes o funcionalitats del telèfon.

Dimple és una solució per aquells que es perden dins la pantalla del seu smartphone. Es tracta d’una banda adhesiva capaç de connectar-se amb el dispositiu gràcies a la connectivitat NFC. Compost per quatre botons ofereix la possibilitat d’activar accions dins el telèfon:

  • Obrir aplicacions
  • Accedir al menú d’aplicacions
  • Encendre el Bluetooth
  • Actuar com a botó de trucada
  • Controlar el reproductor de música
  • Accionar funcionalitats de la càmera.

dimple2

Tot i tractar-se d’una senzilla banda adhesiva, el fabricant garanteix una durabilitat de prop de dos milions de clics, i fins a 100.000 reprogramacions de les diferents funcions que necessitem. Quant a la compatibilitat, aquest sticker és compatibles amb qualsevol dispositiu Android que disposi de connectivitat NFC.

Aquest accessori estarà disponible a la seva pròpia pàgina web, on encara es pot realitzar la compra anticipada per 19 dòlars, però a partir del pròxim mes d’agost, amb la compra ordinària, l’obtindrem a un preu aproximat de 29 dòlars.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: