Agent, un assistent per automatitzar tasques al mòbil

Compartir

Avui us portem aquesta fantàstica aplicació per a gestionar el vostre smartphone d’una manera automàtica i eficient.

Què ens ofereix Agent? Aquest assistent posa a la nostra disposició cinc agents programables amb diferents funcionalitats: bateria, dormir, pàrquing, reunió i conducció.

agent

Bateria

Amb aquest agent triarem les funcionalitats del nostre mòbil que es desactivaran quan la bateria estiga baixa. Seleccionarem el percentatge de bateria al qual s’iniciarà l’agent, i les funcionalitats que volem desactivar, com: wi-fi, dades, bluetooth, o ajustar la lluentor de la pantalla. Així evitarem un consum excessiu de la bateria i evitarem quedar-nos sense mòbil en algun moment.

Dormir

Podrem seleccionar l’hora a la que volem que es silenciï el mòbil (total o parcialment), així com qui podrà despertar-nos, i les senyals que volem desactivar, que són les mateixes que a l’agent de la bateria.

Açò és útil, no només per a evitar que ens molesten de nit, sinó també per a evitar consumir innecessàriament bateria i dades mòbils.

Screenshot_2014-05-21-00-06-01

Pàrquing

Aquest agent té una funcionalitat molt simple. Ens ofereix la possibilitat de desar la posició a la que hem aparcat només prement un botó. Després ens dirà la posició aproximada del cotxe mitjançant Google Maps. Molt útil per a grans solars o pàrquings sense numeració de parcel·les.

Reunió

La funció d’aquest agent és similar a la del de dormir, amb la diferència que ací no triarem un horari, sinó que podrem triar entre els nostres Google Calendars i sincronitzar-ho. De manera que, per exemple, es silenciï el mòbil quan estem a classe o al treball, posant-lo en vibració o silenciant-ho completament.

Conducció

Per últim, l’agent conducció llegirà en veu alta els missatges que puguem rebre mentre estem al volant, a més d’enviar automàticament un missatge informant de que estem conduint als contactes que ens truquen, o escriguen, en eixe moment.

Tenint en compte un dels grans desavantatges dels smartphones com és la durada de la bateria, aquesta aplicació és una de les millors opcions. Ja que ens permet evitar distraccions o estalviar bateria desactivant connexions que suposen un gran consum de la mateixa.

L’aplicació és totalment gratuïta, requereix una versió  d’Android 4.0 o superior i només ocupa 3MB. Falta que l’assistent estiga disponible en català.

Descarrega l’aplicació a Google Play.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: