Air Bulb, posa música i color a la teva llar

Compartir

El món tecnològic ha evolucionat cada cop més cap a sistemes que pretenen automatitzar els processos més senzills de la nostra vida quotidiana. Facilitant l’accés al control de diferents dispositius, podent modificar i ampliar les seves capacitats inicials i tot això fer-ho sense la necessitat del  contacte físic. La domòtica esdevé més real amb el pas del temps, sent més accessible a la societat, de tal manera que no resulti estrany que molts d’aquests dispositius els puguem trobar en cadascuna de les nostres llars.

airbulb

Partint d’aquest principi han nascut infinitat de projectes, entre ells AirBulb, una bombeta led amb la capacitat d’il·luminar els espais de la nostra llar amb diferents tonalitats, gràcies al seu sistema de control remot per wifi i basat en una aplicació mòbil. Tot i semblar un producte més dels que podem trobar en aquests mercats emergents, on grans marques com Phillips, Samsung y LG han vist oportunitat de negoci, trobem una particularitat, la incorporació d’un altaveu.

Imagineu activar l’alarma amb la bombeta de la vostre habitació, posar música a la làmpada mentre estudieu, modificar les llums al menjador mentre veieu una pel·lícula, alhora que el so envolvent d’aquestes bombetes us endinsen encara més en la història.

La seva instal·lació és senzilla, com si d’una bombeta tradicional es tractés. Només necessitarem un dispositiu Android o iOS per controlar-ho mitjançant Wifi o Bluetooth. El seu preu resulta una mica elevat, 75$ la bombeta, tenint en compte l’anunci de General Electric, posant a la venda dispositius semblants a 15$.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: