Així és el nou IPhone X

Compartir

El nou telèfon mòbil d’Apple sortirà el pròxim 3 de novembre des d’1.159 euros.

Apple ha presentat aquesta setmana, a l’auditori Steve Jobs de l’Apple Park, els seus nous models de smartphone: l’IPhone 8, l’IPhone 8 Plus i l’IPhone X. Aquest últim es tracta d’una edició especial que la marca presenta en commemoració als seus 10 anys del llançament del primer telèfon intel·ligent d’Apple. L’objectiu d’aquest nou dispositiu és revolucionar el concepte d’iPhone que el seu fundador va presentar el 2007 amb la unió d’un iPod, un navegador i un telèfon mòbil en un mateix dispositiu.

Per aquesta raó i, pel seu disseny innovador, el nou telèfon mòbil s’ha convertit en un dels telèfons més esperats de l’any. A continuació us expliquem algunes de les seves característiques:

  • Pantalla OLED ‘Super Retina’ polzades: La pantalla ocupa tota la part frontal del telèfon mòbil excepte una petita pestanya a la part superior del telèfon. Té una resolució de 1125×2436 píxels, i unes dimensions de (143,59 x 70,94 x 7,57 mil·límetres). A més és resistent a l’aigua.
  • Adéu al botó “home” i adéu al Touch ID: Apple ha dissenyat un sistema de reconeixement facial conegut com a Face ID, que permetrà desbloquejar el telèfon amb el rostre. A més, les emoticones dels clàssics “emogis” es renovaran i esdevindran 3D amb noves funcions.
  • Doble càmera: Té una doble càmera al darrera per un nou format retrat. Aquesta càmera comptarà amb 12 megapíxels essent capaç de gravar en 4k a 60fps i a 1080 a 240 fps. Pel que fa a la càmera del davant, inclou un sensor de 7 megapíxels capaç de capturar en 1080 a 30fps.
  • Procesador A11 Bionic: IPhone X compta amb un nou processador que incorpora 6 nuclis, d’alta i baixa potència.
  • Sistema làser VCSEL per permetre la realitat augmentada: El nou dispositiu està optimitzat per suportar i desenvolupar aplicacions de realitat augmentada.
  • Air Power: Així és com s’anomena la càrrega sense cables. IPhone X, juntament amb iPhone 8 i iPhone 8 Plus són els primers telèfons intel·ligents d’Apple que incorporen la càrrega inal·lambrica. No obstant això, també es podran carregar de manera tradicional, però més ràpida.

L’iPhone X d’Apple sortirà a la venda el pròxim 3 de novembre des d’1.159 euros. Els que el vulguin reservar poden fer-ho a partir del 27 d’octubre.

https://www.youtube.com/watch?v=K4wEI5zhHB0

 

 

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: