Així podria ser l’iphone 6

Compartir

A YCOM no som gaire amics dels rumors i no volem viure de les especulacions, però hem volgut fer un recopilatori dels rumors que corren per la xarxa sobre l’iphone 6. Encara que faltin 7 mesos per la seva presentació, ja són diverses les teòriques imatges filtrades o les característiques que suposadament presentarà Apple.

Segons els últims rumors coneguts, el nou mòbil comptarà amb dues versions, una de 4,7 i una de 5,5 polzades. Altres de les característiques de les que s’està parlant recentment és que la nova pantalla estarà fabricada íntegrament en vidre de safir, amb l’objecte de ser més resistent a les ratllades i les caigudes. A partir d’aquests rumors, ConceptsIphone va realitzar aquest vídeo:

El blocaire Sonny Dickson, que en el passat va filtrar les imatges de l’iPhone 5C i l’iPad Mini amb pantalla retina, va publicar una sèrie de fotos, tot i que experts en imatges  i fotografia han informat que és probable que siguin falses.

BgTASn4CcAEID0L--644x362

 

Altres rumors, com un prestigiós diari Xinès, insisteix que el nou model serà corbat, i amb aquesta informació i els diferents rumors, van fer aquestes imatges:

 

iphone6

 

iphone6photo

 

Respecte a la seva resolució, s’ha parlat que arribarà fins 441 píxels per polzada (ppp), mateixes característiques que el Samsung Galaxy S4 i una definició més alta que la que es troba actualment en els smartphones d’Apple (326 ppp).

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: