Amazon confirma el fracàs del Firephone

Kindle Firephone
Compartir

Una mala previsió del preu fa el smartphone d’Amazon no s’hagi venut amb èxit.

Aquest passat mes de juliol, Amazon va presentar el seu telèfon mòbil Firephone, buscant repetir l’èxit de vendes que ja va assolir amb la seva línia de tablets/lectors d’ebooks Kindle. De llavors ençà, només n’ha venut poc mes de 35.000 unitats, un xifra gens esperençadora.

Segons David Limp, vicepresident sènior de dispositius d’Amazon, el principal motiu d’aquest fracàs ha estat el preu, ja que volien equipararse a Samsung y Apple posant un preu alt, de 649 dòlars amb el terminal lliure. La realitat, però, és que als potencials compradors no els ha agradat ni lliure ni amb els plans d’AT&T, la principal operadora nord-americana.

El principal motiu és que els “fans” d’Amazon estan massa acostumats a productes de força qualitat a un preu assequible, mentre que el Firephone trenca amb aquest esquema. Veient això, Amazon ha decidit rebaixar el preu del FirePhone a uns escandalosos (comparats amb el que costava fins ara) 199 dòlars per tal de remuntar les vendes i treure’s els aparells de sobre.

Per altra banda Jeff Bezos, CEO d’Amazon, ha parlat sobre aquest fracàs comercial, i ha dit que era el primer pas en un mercat que no es el seu, i que vindran més terminals. Bezos ha confirmat que al telèfon li faltava refinarse o polir més i que es podien permetre aquest error, pero per altra banda aposta pel terminal i no parla pas de fracàs, deixant a l’aire que el proper terminal serà més assequible d’entrada per a les butxaques dels consumidors, i que tindrà unes molt bones prestacions.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: