Amazon: Com enviar i retornar un producte amb xec regal

com-gestionar-el-xec-regal
Compartir

Amazon, la popular botiga de compres online, ofereix una nova opció per als seus compradors a través de la qual podem compartir un xec regal i utilitzar-lo al seu torn per a retornar un producte. Gràcies a aquesta eina, podem fer un regal a través d’Amazon incloent un xec regal perquè la persona que rebrà el producte pugui retornar-lo si així ho desitja, amb la particularitat que la persona que fa el regal no tindrà cap notícia de la devolució i Amazon retornarà l’import del producte a la persona que ha rebut aquest regal, sempre que tingui un compte d’Amazon operativa.

Per això, a YCOM, t’oferim un tutorial per a retornar un producte a través d’un xec regal.

Com enviar un producte d’Amazon amb xec regal

El primer que hem de fer és accedir al nostre compte d’Amazon i dirigir-nos al menú Compte i llistes d’Amazon i prémer sobre l’entrada Les meves comandes. A través d’aquesta entrada podrem veure totes les compres que hem fet, una mica de gran utilitat si ja hem comprat el regal a través de la mateixa pàgina d’Amazon.

Ja dins de Les meves comandes podrem visualitzar tot el nostre historial de comandes. Cerca el producte que vulguis retornar i prem sobre el botó Compartir xec regal que apareixerà a la dreta de cada comanda. Això sí, hem de tenir clar que aquesta opció només apareixerà mentre el producte en qüestió es pugui retornar.

Ara s’obrirà una nova finestra en la qual es mostrarà el nom i la fotografia del producte al costat del seu número de comanda. A continuació tindrem dues opcions per a compartir el regal; la primera d’elles serà a través del botó Compartir xec regal, opció que generarà una URL amb la qual podrem compartir el regal de forma digital.

Si seguim amb aquesta opció, apareixerà una nova finestra emergent que també mostrarà informació del producte; just a sota apareixerà l’URL pertanyent al xec regal. Tan sols haurem de copiar aquesta direcció amb el mètode tradicional o a través de la icona de la cadena situada a la part dreta.

La segona opció, de la qual parlàvem dos paràgrafs més amunt, és Descarregar PDF, amb la qual podrem descarregar el xec regal en format PDF per a imprimir i que ens permetrà incloure aquesta fulla impresa dins de la caixa o paquet del propi regal. Aquesta opció també inclourà una adreça web i un codi QR que porta a la mateixa pàgina del producte.

Com retornar el producte amb xec regal

Quan el comprador del producte comparteixi una adreça de xec regal a través d’internet tan sols haurem d’accedir a l’enllaç adjunt. D’altra banda, si ens arriba un xec imprès en format PDF o a través d’internet, en tots dos casos haurem de copiar l’enllaç inclòs o escanejar el codi QR amb el mòbil per a accedir a la pàgina web on podrem gestionar el xec regal.

En tots dos casos arribarem a la pàgina del producte amb informació sobre el seu estat; més enllà d’escriure una opinió sobre aquest, la qual cosa realment ens interessa és el botó Retornar aquest producte per a efectuar la devolució, si així ho desitgem. Com dèiem a l’inici del tutorial, podem fer efectiva la devolució sense cap preocupació, ja que la persona que ens ha fet el regal no rebrà cap mena de notificació.

I així ja haurem completat la devolució del producte; tan sols segueix els passos indicats en pantalla, tria el motiu de la devolució per a Amazon i no et preocupis pel comprador; mai s’assabentarà tret que tu li ho diguis!

Ja pots prémer sobre Continuar i demanar el reemborsament del preu del producte per al teu propi compte d’Amazon!

Gemma
Etiquetes: