AMD podria entrar en el terreny dels discos SSD

AMD
Compartir

Diversos rotatius es fan ressó del possible llançament per part de la casa -que no sembla haver estat confirmat oficialment- d’unitats d’emmagatzemament SSD per a gaming.

Segons apunten diversos llocs web com KitGuru, la fabricant de microprocessadors i targes gràfiques AMD podria haver decidit entrar en el mercat de l’emmagatzematge per a sistemes informàtics amb una sèrie de discos durs SSD orientats a les màquines de gaming (vídeojocs).

A diferència dels discos durs mecànics convencionals, les unitats òptiques SSD són més ràpides, pel que permeten obtenir un rendiment molt millor de la màquina. També són més resistents als cops i més duradores.

L’entrada d’AMD en aquest terreny de joc, nou per a la fabricant nord-americana, es produiria de la mà de la japonesa Toshiba, la qual ja té força experiència en aquest camp.

La noticia, de la qual no n’hem trobat cap confirmació per mitjans oficials al lloc web d’AMD, ha estat filtrada des de diversos llocs web.

Cal fer notar que Intel, la més directa rival d’AMD, ja fa temps que compta amb oferta d’unitats d’emmagatzematge SSD, tant per a usuaris finals com per a servidors corporatius.

Font de la imatge: KitGuru (fer clic per veure a mida completa)

Font de la imatge: KitGuru (fer clic per veure a mida completa)

Guillem Alsina
Etiquetes: