Amigo, el millor amic dels pares

amigo
Compartir

Avui hem anat al ShowShoppers, un esdeveniment on el sector wireless i els innovadors tenen un espai per promocionar els seu negoci i descobrir nous mercats pels seus productes i serveis. Un dels dispositius més interessant que he trobat és el rellotge Amigo, fabricat per la companyia B-on. Amb un disseny alegre i colorit, està pensat per ser utilitzat pels més petits.

El gran valor afegit del dispositiu és monitoritzar els nens d’una forma poc intrusiva. Amigo té GPS, GSM, Wi-Fi i pedòmetre, connectant-se amb una aplicació que permet als pares seguir la ubicació dels nens en temps real. També poden enviar missatges de text i de veu. Els usuaris del rellotge poden enviar amb un clic missatges de veu, en el cas de necessitat o només per transmetre informació.

Una de les coses més interessants és que l’activitat pot ser monitoritzada de dues formes. Primer l’activitat, doncs pots veure si el petit fa que s’espera que faci, com per exemple si ha de ser al teatre. En segon lloc, el rellotge té un micròfon que permet escoltat tot l’entorn de l’usuari.

Uns poden dir que realment això representa el contrari, que és una violació de la privacitat dels nostres fills, però hem de tenir en compte que els usuaris són nens petits, que encara no poden ser deixats lliure completament.

B-on ha anunciat que tenen preparat un dispositiu semblant també pels nostres avis, per donar-los més independència sense tenir por dels possibles riscos. Aquest dispositiu donarà informació sobre l’estat de salut de l’usuari, com la temperatura o la tensió arterial. Aquests dispositius ens poden enriquir la vida, baixar les preocupacions i gaudir de la part bona dels avanços tecnològics. Què us sembla?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: