Anàlisi de Space Liner

Compartir

Space Liner es un joc de plataformes ambientat a l’espai. Va arribar a la Play Store el desembre i durant aquest temps, la seva popularitat ha anat en augment.

És un joc creat per Hexamob, una companyia valenciana dedicada al desenvolupament d’aplicacions mòbils.

Space Liner està ambientat a l’espai, en una època on la Intel·ligència Artificial controla el món. Els Technots són els encarregats de mantenir el difícil equilibri entre la tecnologia i el desenvolupament, intentant salvar les espècies orgàniques que es troben en perill.

La història es senzilla. Una guerra de successió ha dividit els Technots, i ARIS, segon en la linia de successió al tron, decideix robar la seva font d’energia. Aquests es veuran obligats a lluitar per recuperar-la de les mans del candidat desterrat, responsable de la desaparició del Nucli Etern, la font d’energia dels Technots.

Juntament amb el Nucli Etern, ARIS també roba els ous sagrats de les tribus d’ànecs espacials, posant-los així sota el seu control. L’única esperança per als Technots passa ara per recuperar el Nucli Etern, i tu ets l’escollit per dur a terme l’arriscada missió.

Fer clic a la imatge per a ampliar

Fer clic a la imatge per a ampliar

Space Liner ha estat creat per a smartphones i tablets, i el sistema de control així ho demostra. Haurem de guiar al nostre Technot a través de múltiples perills per tal de superar amb èxit cada nivell. La gravetat ens impulsa cap avall, i nosaltres l’haurem de dirigir utilizant traços que guiaran la seva trajectoria.

Amb un sol dit dibuixarem un camí per tal que el Technot avanci entre els els ànecs espacials, els meteorits, i tot tipus de perills potencials que anirem descobrint en anar pujant de nivell.

En anar avançant per l’espai amb el nostre Technot, anirem acumulant engranatges, que podrem canviar per potenciadors que ens ajudaran a superar les situacions més complicades.

Space Liner té més de 50 mivells amb dificultat creixent, repartits en 3 mons diferents. Els primers nivells serveixen de tutorial, i rápidament la dificultat comença a augmentar en anar-hi introduint nous elements.

Fer clic per a ampliar

Fer clic per a ampliar

En cada món hi ha diferents nivells extra que podrem desbloquejar. Els nivells es poden jugar més d’una vegada per intentar augmentar el nombre d’engranatges que som capaços de recollir. Els diferents nivells es poden superar amb tan sols arribar al punt de destinació, però hi ha diferents rutes que ens permeten recórrer el camí, i alguns camins ens proporcionaran molts més engranatges que d’altres. En qualsevol cas, sempre podem tornar a jugar un nivell ja superat, per tal d’aconseguir més engranatges i poder utilitzar així més potenciadors.

Si us agraden aquest tipus de jocs, val la pena donar-li un cop d’ull. És sorprenentment adictiu i controlar els moviments del nostre Technot a partir de traços a l’espai es converteix en tot un repte.

Space Liner està disponible en català, castellà i anglès. Podeu descarregar-lo gratuïtament de la Play Store.

Article redactat per Emma Rossinyol

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: