Andorra Telecom passa a oferir tarifes modulars

Fotografia de l'usuari Kippelboy a Wikipedia, sota llicència Creative Commns
Compartir

L’operadora pública Andorra Telecom ha presentat les noves tarifes de serveis de telefonia, Internet i continguts fixes basats en fibra òptica, amb la novetat de què s’eliminen els paquets i es passa a oferir mòduls per facilitar la personalització del servei.

D’aquesta manera, Andorra Telecom permet que l’usuari es configuri l’accés a les xarxes amb els serveis que més li convinguin, en lloc de vendre paquets amb una sèrie de serveis, dels quals potser cap s’ajusta a les necessitats de l’usuari.

Així, el nou cercador de tarifes de l’operadora andorrana ens permet escollir entre una sèrie d’opcions per tal d’acabar configurant el nostre servei i el corresponent preu d’aquest.

Al lloc web d'Andorra Telecom ja es poden trobar les noves tarifes modularsPer exemple, podem triar entre diverses opcions de televisió, com són els canals de documentals, les sèries, els esports, o el cinema entre d’altres, o bé fins i tot escollir-les totes si volem gaudir al màxim de tots els continguts en línia.

Si, en canvi, no volem consumir aquests continguts, podem declinar la inclusió dels serveis televisius en el nostre paquet de telecomunicacions.

En qualsevol dels casos, el canal Movistar+ Series s’inclou de manera gratuïta.

Pel que fa a la fibra, podem escollir entre dues modalitats: ús diari (300 Mbps), i ús intensiu (700 Mbps), essent el preu d’aquesta darrera superior al de la primera.

L’accés bàsic, compost de telefonia fixa i accés a Internet, té un preu de 27 euros mensuals.

Els límits de dades també s’amplien: per a les connexions de 300 Mbps passa dels 500 GB als 2 TB, mentre que per a la velocitat de 700 Mbps s’estén fins als 5 TB.

Finalment, arribem a l’opció d’incloure-hi línies mòbils, amb la possibilitat de contractar-ne fins a cinc (pensada per a grups o famílies). Novament, també podem declinar l’opció de disposar-ne.

Carles Casadevall, portaveu d’Andorra Telecom, va explicar, durant la presentació de les noves tarifes, que l’operadora és pionera a Europa en oferir el seu servei a través de mòduls configurables en lloc de vendre els tradicionals paquets que inclouen diversos serveis.

L’operadora també ofereix un servei de seguretat amb antivirus i control patern, a un preu de 5 euros mensuals per als clients particulars, i de 16 € mensuals per a empreses.

Imatge de portada de l’usuari Kippelboy a Wikipedia, sota llicència Creative Commons

Guillem Alsina
Etiquetes: