Ja disponible una nova versió d’Android: 5.0.1 Lollipop

Compartir

I abans de nadal tenim novetats pel que fa Android i les seves versions. La companyia propietaria del sistema operatiu del robot verd acaba d’alliberar la versió d’Android 5.0.1 Lollipop i ja està disponible per a descarregar i instal·lar als dispositius Nexus i que en teoria, ha d’arribar als dispositius Android dels fabricants (en teoria…).

Aquesta actualització no incorpora moltes novetats pel que fa a l’aspecte visual del sistema operatiu mòbil de Google. Arriba Android 5.0.1 amb millores demanades pels usuaris, arreglen diversos errors, problemes amb el WiFi i altres problemes que provoquen que els dispositius amb Android 5.0 hagin de ser reiniciats de manera inesperada.

A part, aquesta nova versió donarà més vida als dispositius externs (amb Android Wear), ja que el drenatge de la bateria serà millor -ho haurem de provar i més tenint un LG G Watch R (Gràcies a LG) i un Nexus 6 (Gràcies a Motorola)-. També arreglen diferents problemes amb dispositius com la Nexus 7 i problemes en la pantalla de bloqueig.

Aquests canvis i les imatges de fàbrica dels diferents dispositius ja estàn disponibles al repositori de Google per a Android.

Imatge per a la Nexus 9, fabricada per HTC

Imatge per a la Nexus 7 de l’any 2013,d’Asus

Imatge per a la Nexus 10 de Samsung

Ara toca veure com evolucionarà la versió d’Android 5.0.1 i més després de saber el pla d’expansió per als dispositius de Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony.. Arribarà aquesta versió als dispositius dels grans fabricants o passarà com sempre? Pot ser un motiu d’alegria per l’allargada espera en l’actualització dels LG G3 o Motorola Moto G? Esperem que si…

Més informació | AOSP | Imatges dels dispositius

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: