Android Pay arriba a Catalunya

Compartir

El nou sistema de pagament és segur i sense comisions, però només permet pagar amb targetes MasterCard i Visa del banc BBVA però pròximament acceptarà més entitats bancàries. 

Després de dos anys d’espera arriba a Catalunya el nou servei de pagament de mòbils de Google: Android Pay. El maig de 2015 es va presentar i quatre mesos més tard va ser llançat al mercat dels Estats Units. Android Pay té la seva pròpia aplicació que resulta molt fàcil de configurar. Només cal descarregar-la i introduir les dades si no tens alguna targeta associada al compte de Google. Es tracta d’un sistema de pagament totalment segur i sense comisions.

Espanya s’afegeix a la llista dels 4 països d’Europa que fins ara gaudien del servei: Regne Unit, Bèlgica, Irlanda i Polònia, tot i que en l’actualitat està disponible per 14 països i pròximament arribarà a Alemanya.

Compatibilitat de targetes

Android Pay encara es troba en evolució perquè té restringides les seves funcions. Actualment només accepta targetes MasterCard i Visa del banc BBVA. A la pàgina de suport del servei es pot consultar la llista de targetes admeses, tot i que pròximament se n’acceptaran més.

Dispositius compatibles

El sistema de pagament es troba disponible en tots els dispositius Android compatibles amb NFC (Near Field Communication) i sense superusuari que estiguin actualitzats a Android 4.4 KitKat o superior. És pot pagar des del mòbil personal, tambleta o rellotge Androig Wear que compleixi els mateixos requisits.

On es pot pagar?

Ja són moltes les botigues físiques on es pot pagar amb Android Pay, només has de mirar que en datàfon aparegui el símbol de pagaments (sense contacte) o el logotip d’Android Pay. L’empresa internacional de Google s’ha associat amb comerços importants per impulsar el sistema de pagaments. Bershka, Bricor, Lidl, Hipercor, Oysho, Zara o Starbucks són només algunes d’aquestes empreses. Però l’aplicació també està habilitada per pagar en línea sense haver d’introduir les teves dades personals i de pagament cada vegada que l’usuari vol comprar alguna cosa. Aquestes aplicacions són Deliveroo, Fancy, Hotel Tonight, Vueling o showroomprive, i proximament també es podrà pagar amb Android Pay, Just Eat i Privalia.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: