Apareixen filtracions dels nous HTC One M9 i HTC One M9 Plus

Compartir

I sembla ser que ha tornat el filtrador més conegut en el panorama Android. Evleaks acaba de filtrar el que poden ser dues maquetes dels nous HTC, l’HTC One M9 i l’HTC One M9 Plus (amb cert record a l’iPhone 6 Plus, ja que el passat HTC One Maxx no tenia el cognom Plus).

Els companys del Androide Libre informen que els nous HTC que veuran la llum a Barcelona són aquests i tindran les següents especificacions.

HTC_One_M9

Feu clic per ampliar la imatge

 

Els nous HTC incorporaran gairebé les mateixes especificacions, només canviarà la pantalla, en una serà de 5 polzades i a l’altre segurament serà de 5,5 polzades o fins i tot sis polzades, les dues en resolució Full HD. Una memòria RAM de 3 GB i un processador de Qualcomm, l’Snapdragon 810 de quatre nuclis.

Tot ell tindrà una càmera de 20,7 megapíxels (amb sensor Sony) i una frontal de 4 megapíxels amb tecnologia UltraPíxel. Tindrà una bateria de 2.840 mAh (esperem que el Plus tingui més bateria, per donar energia suficient a la pantalla més gran), tecnologia Bluetooth 4.0, 4G, VoLTE, WiFi…

Funcionarà tot amb Android 5.0 Lollipop i la nova interfície d’entrada HTC Sense 7.0.

Cert record a l’iPhone

No ho negarem, només veure el nom ens ha recordat a l’iPhone 6 Plus, no? Ja ho hem detallat a la part inicial pero volem veure que HTC ha mirat i molt als seus rivals. A l’hora de fer un dispositiu gran i que la gent el recordi, què millor que utilitzar el nom dels qui més fabriquen i venen?

No serà l’única companyia que ho faci, si no, només cal veure el nou ZTE presentat, on el seu disseny és totalment una fotocopia de l’iPhone 6.

Recordeu que ja podeu actualitzar a Android 5.0 el vostre HTC One M8 i que en molt poc veurem presentar els dos nous dispositius de la companyia a Barcelona, durant el Mobile World Congress d’aquest mes de març.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: