AppCircus Barcelona 2014: Guanyadors i Finalistes

Compartir

L’antiga fàbrica d’Estrella Damm ha acollit l’AppCircus Barcelona 2014, un certamen on 10 aplicacions van tenir l’oportunitat de presentar la seva App en ‘pitches’ de 3 minuts. Cal destacar que enguany ha gaudit una participació rècord: 192 Aplicacions inscrites i uns nivells d’exigència i creativitat molt elevats.

Un cop fetes les 10 presentacions el jurat va decidir que el guanyador de l’AppCircus Barcelona 2014 fos:

Cookbooth: Una xarxa social de ‘fotoreceptes’ on poder veure pas a pas les receptes de gent anònima però també de grans xefs. Ofereix un lloc on poder crear i compartir les seves receptes als ‘foodies’ (així és com anomenen als gourmets aficionats a la cuina). Si a tot això li afegim un disseny molt acurat i una comunitat activa al voltant tenim l’app guanyadora.

La ‘Runner Up” (segona classificada):

1MinLatePerquè tots tenim amics que sempre fan tard. Perquè estàs fart que la teva parella et digui que està a 5 minuts d’on havìeu quedat i al final arriba mitja hora tard. 1MinLate és la forma de saber on para la persona amb la que has quedat i quant temps d’espera et queda. Senzilla, minimalista, tenint en compte no gastar massa bateria i una utilitat ben definida.

Finalistes:

News Republic: Cada dia tenim més de 40.000 noves noticies arreu del món. És per això que eines com aquesta App ens fan més fàcil trobar aquelles que ens poden resultar interessants. News Republic té conveni de col·laboració amb més de 800 mitjans de comunicació aconseguint fer-te arribar noticies a la carta.

Top Street Soccer: No es tracta del típic joc de futbol. A aquesta App el més important és la jugabilitat. Sense corners, sense faltes, joc continu i diversió assegurada que recorda als jocs de futbol de principis dels 90.

Sandra Cases: L’App que convertirà els teus fills en detectius preparats per resoldre casos de contes populars. Escenaris animats, foment de la lectura i les històries clàssiques són una bona combinació.

Octagon — The Flying Squirrel: Aquest joc farà que hagis de donar la volta al teu mòbil tant com faci falta perquè l’esquirol volador no caigui. L’únic joc amb 360º de diversió.

Marina and the light: L’App que fa somiar als nens. Entorns molt cuidats i imaginatius combinats amb músiques relaxants que fomenten la creativitat i la capacitat de concentració.

COINC: Estalviar pot ser tot un repte. COINC t’ajuda, et motiva i fa un seguiment de tot aquells reptes d’estalvi que et proposis. Fins i tot permet que amics i familia col·laborin econòmicament en els teus objectius.

My Good Morning: Llevar-se pel matí pot ser una mica més agradable amb aquesta aplicació. Personalitza la informació i alertes que vols rebre abans d’obrir els ulls. Inclou possibilitat de demanar 5 minuts més.

Restaurant Menu: Mira els plats de la carta disponibles i fes la comanda a través d’aquesta App. Divideix el preu del sopar entre els comensals i calcula la propina.

Moltes felicitats a tots els participants.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: