Apple actualitza el motor dels MacBook

Compartir

Sense tocar-ne l’aspecte extern -però introduint un nou color-, a partir d’ara munten processadors més potents i més memòria.

Apple ha fet una posada a punt als seus ordinadors MacBook, augmentant-ne les prestacions sense tocar-ne la carrosseria.

En aquesta línia de portàtils, Apple hi ha introduït els processadors intel Core M de sisena generació, de doble nucli i amb velocitats de fins a 1,3 GHz en mode normal, i de fins a 3,1 GHz en mode Turbo Boost. Les memòries RAM, d’un mínim de 8 GB, són de 1.866 MHz.

Les targes gràfiques són Intel HD Graphics 515 de darrera generació que, segons la mateixa Apple, ofereixen un 25% més de rendiment que les seves immediates predecessores. També se n’ha augmentat la durada de la bateria en una hora més (sempre temps estimat).

L’única novetat estètica amb la qual comptem en aquesta actualització és de gust més aviat dubtós: la introducció de l’or rosa com a color de la carcassa de l’ordinador.

Sens dubte, algú ha hagut de comprar els iPhone que des de ja fa temps es troben disponibles en aquest color, ja que si no, no se n’hauria fet un MacBook.

Els MacBook renovats ja es troben disponibles a la botiga en línia d’Apple i a les Apple Store. La versió bàsica, amb un processador Intel Core M3 de doble nucli a 1,1 GHz amb velocitat Turbo de 2,2 GHz amb 8 GB de RAM i 256 GB d’emmagatzematge flash té un preu de 1.449 euros, mentre que la configuració amb un Core M5 de doble nucli a 1,2 GHz amb Turbo a 2,7 GHz, 8 GB de RAM i 512 GB d’emmagatzematge flash, costa 1.799 euros.

Hi ha altres configuracions a mida que inclouen processadors Core M7 d’Intel.

Guillem Alsina
Etiquetes: