Apple decideix utilitzar pantalles OLED a tots els iPhone

Apple aposta per les pantalles OLED
Compartir

Apple estaria planejant abandonar les pantalles LCD i introduir les de tecnologia OLED en tota la seva línia d’iPhone l’any 2020.

Segons ha informat The Wall Street Journal, fonts properes a la companyia asseguren que Apple planeja introduir els panells OLED a tots els models iPhone a partir de l’any vinent, i prescindir, així, dels panells de cristall líquid definitivament. Una decisió que es pot relacionar directament als resultats decebedors que està aconseguint l’iPhone XR.

L’any 2017, Apple va començar a utilitzar pantalles OLED amb l’iPhone X. En el llançament de la següent línia, però, dels tres nous models, la companyia de Cupertino va decidir mantenir l’ús d’aquestes pantalles en els Xs i l’Xs MAX.

Quant a l’iPhone XR, es va optar per una pantalla de plasma proveïda per Japan Display Inc. i, justament, és el model que pitjor està funcionant en el mercat.

Així, Apple s’hauria decidit apostar per l’OLED – els preus del qual també han disminuït – en tots els seus models a partir de 2020.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: