Apple deixa de banda el seu televisor

Logotip d'Apple a la seva botiga de San Francisco. Fotografia de Philip Brechler a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

Segons el Wall Street Journal, la companyia de la poma hauria deixat de banda el seu rumorejat televisor fa un any, en favor de redefinir l’Apple TV (set-top box) i treballar en un servei de televisió en línia. L’inversor Carl Icahn aposta per què la marca llanci un televisor UHD el 2016.

Precisament per aquestes alçades ara fa tres anys, se sabia que el president de la fabricant Foxconn (empresa que treballa a contracte per fabricar els dispositius d’altres marques entre les quals s’hi troba Apple) confirmava la futura arribada d’un televisor de la companyia de Cupertino. Però el temps ha passat, i el televisor promès no ha arribat mai.

El projecte de televisor d’Apple va ser descartat per la companyia dirigida per Tim Cook ara fa un any, segons informa el rotatiu Wall Street Journal en un article de pagament del qual en tenim referència en obert a través de l’agència Reuters.

Segons explica aquest darrer, el televisor hauria estat deixat enrere de manera estratègica en favor d’un servei de televisió en línia el receptor del qual en seria un renovat Apple TV, el set-top box de la companyia.

No obstant, un pes pesat pel que fa a les seves opinions sobre la industria tecnològica, l’inversor Carl Icahn (el qual ha tingut nombrosos interessos en el teixit industrial de l’alta tecnologia) es mostra segur que la companyia de la poma entrarà en el sector dels televisors l’any vinent amb un aparell UHD (Ultra Alta Definició, per les seves sigles en anglès). I també que veurem un cotxe d’Apple el 2020.

Mentre, però, l’únic segur és que l’única incursió que comptem en el món de la televisió per part de la multinacional nord-americana és l’Apple TV.

I vosaltres què creieu? Veurem un televisor d’Apple? I un cotxe?

Imatge de portada de Philip Brechler a Flickr sota llicència Creative Commons

Guillem Alsina
Etiquetes: