Apple fa una funda amb bateria oficial per a l’iPhone 6s

Compartir

D’una estètica poc acurada, ens permet augmentar entre 18 i 20 hores l’autonomia del terminal.

Sense massa soroll ni nota de premsa oficial, Apple ha llançat la nova iPhone 6s Smart Battery Case, una funda amb bateria incorporada per a un dels seus dos darrers models de smartphone, l’iPhone 6s.

Aquesta nova funda proporciona una autonomia extra d’entre 18 i 20 hores al terminal, prou per aguantar de sobres tot un dia i, fins i tot dos depenent de l’ús que se’n faci, i així poder marxar tranquil·lament de cap de setmana sense haver de dependre d’un carregador.

Estèticament no és que sigui gaire bonica, doncs afegeix una “gepa” al terminal que pràcticament duplica el seu gruix i, almenys de moment, només es troba disponible en colors blanc i negre, obviant el rosa i l’or en el que també es troben disponibles els terminals d’Apple.

El seu preu a la botiga en línia nord-americana de la casa de la poma és de 99 dòlars, xifra que probablement es mantindrà traduïda a euros quan es comenci a vendre a Europa.

Algunes veus han volgut veure en aquest llançament un reconeixement implícit per part d’Apple que la bateria del seu telèfon no és prou per als usuaris. Sincerament, no em sembla un reconeixement implícit de res, car en algun moment donat tots hem necessitat una mica més d’autonomia per a qualsevol dispositiu que empri una bateria per alimentar-se.

I això no és necessàriament degut a què no arribem al final del dia, si no a poder prescindir del carregador per viatjar, per exemple.

Tot i això, si que em permeto l’observació de que la gran majoria dels meus amics i coneguts que posseeixen un iPhone s’han acabat queixant, al llarg del temps, de la durada de la bateria, que degenera amb el temps tot reduïnt-se, però és un problema que també els passa a alguns dels meus amics que disposen d’un terminal Android, i és que les bateries també s’han de saber tractar.

Guillem Alsina
Etiquetes: