Apple fomenta la programació entre els nens

Imatge de Yuri Samoilov a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

Aquest dijous vinent dia 11, les botigues oficials de la companyia de la poma a tot el món, seran escenari de cursos d’una hora de durada, dirigits als més petits.

Lluny de la imatge típica del programador informàtic com a un ésser “freak” i, fins a cert punt, antisocial, la qual l’han ajudat a consolidar pel·lícules i sèries televisives com “The IT Crowd” (traduïda aquí com “Els informàtics”), la disciplina de la programació aporta beneficis, ja que permet desenvolupar el pensament estructurat de cara a enfrontar-se a problemes matemàtics.

Per tal que els més petits comencin a familiaritzar-se amb aquesta disciplina, han nascut diverses iniciatives com, per exemple, “L’hora del codi”, impulsada per l’ONG Code.org, i que s’emmarca en la “Setmana de l’ensenyament de la informàtica” que es celebra des d’avui fins a aquest proper diumenge dia 14.

Apple és una de les empreses que enguany col·laboren en la celebració d’aquest esdeveniment amb cursos d’introducció a la programació gratuïts per als més petits que se celebraran a les seves botigues físiques repartides per tot el planeta, i d’una hora de durada, el proper dijous dia 11.

La inscripció en aquests tallers s’ha de fer a través del lloc web de la mateixa companyia de Cupertino, i aquests se celebraran a les botigues que Apple té repartides per tot l’Estat Espanyol, incloent les dues de Barcelona (davant la Plaça Catalunya i al centre comercial La Maquinista de Barcelona), i la de València.

Imatge que il·lustra aquest article de Yuri Samoilov a Flickr sota llicència Creative Commons

Guillem Alsina
Etiquetes: