Apple intenta plantar cara a Spotify amb ‘Apple Music’

Compartir

Apple ha presentat el nou servei de música en streaming a l’Apple Worldwide Developers Conference (WWDC 2015).

A partir del 30 de juny Apple posarà en funcionament ‘Apple Music’, un servei de música en streaming amb un gran catàleg de cançons. El preu de la subscripció individual serà de 9,90 dòlars al mes i el més interessant és la subscripció familiar amb un màxim de 6 persones que tindrà un preu de 14,99 dòlars al mes. Encara no s’han fet públics els preus que tindrà aquest servei a Espanya.

‘Apple Music’ substituirà a l’aplicació ‘Music’ i serà gratuïta durant els tres primers mesos. L’aplicació estarà disponible per iPhone, iPad, Apple Watch, Mac i properament a Android i Windows. Dins l’aplicació hi ha el servei de música en streaming, estacions de ràdio i el servei connect.

Música en streaming

A través d’Apple Music pots accedir a tot el catàleg de cançons d’iTunes (més de 30 milions de cançons). Es poden fer cerques concretes, utilitzar el recomanador personal, crear llistes personalitzades i compartir-les. També pots consultar les llistes d’èxit i demanar a Siri que et busqui les cançons dient-li coses com ‘Reprodueix les millors cançons del 1992’ o ‘Reprodueix més cançons com aquesta’.

Ràdio

La ràdio d’Apple Music és ‘Beats 1’ i emet en directe des de Los Angeles, Nova York i Londres. Zane Lowe i un equip de famosos DJ barregen l’últim i els millors temes del panorama musical. L’objectiu de Beats 1 és dur a tot el planeta la música que realment mereix ser escoltada.  La programació inclou els grans temes més recents i entrevistes exclusives amb convidats molt especials. També hi ha altres emissores de ràdio especialitzades segons l’estil musical.

Connect

Connect és un espai on els artistes comparteixen les seves històries, ja siguin fotografies, notícies o comentaris. Un espai per descobrir com viuen el dia a dia els millors músics del món. Els artistes també poden penjar material exclusiu o cançons inèdites. A més, també pots marcar quins són els teus gustos i compartir els continguts de Connect a les xarxes.

Segons Apple, amb ‘Apple Music’ canviarà la forma d’entendre la música. Veurem si són capaços de plantar cara a Spotify, el servei de música en streaming líder al món actualment.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: