Apple podria estar preparant un Apple Watch completament plegable

Compartir

En el moment en què marques com Samsung o Huawei estan en boca de tots – entre altres coses – per la seva aposta pels dispositius plegables, sembla que Apple (immòbil en aquest sentit) va fent els seus passos.

La companyia d’Steve Jobs, però, sembla que abans provaria aquesta nova tecnologia en el seu rellotge intel·ligent que en un iPhone. Com a mínim, així ho dóna a entendre una patent registrada no fa gaire en què es mostra una pantalla flexible enrotllable tipus touchscreen i que vindria des de la carcassa del wearable, tan llarga, que seria la corretja del dispositiu.

La idea va batejar-se com a “Display Module and System Applications” i forma part d’un paquet de registres de propietat intel·lectual per a la família de l’Apple Watch.

Aquest Apple Watch amb pantalla flexible comptaria amb una pantalla de dues parts, una frontal i altra lateral, que seria alimentada amb MicroLEDs interconnectats per un complex cablejat.

Patent del disseny de l'Apple Watch flexible

Patent del disseny de l’Apple Watch flexible

Sense comentaris al respecte

Com ha passat en altres ocasions, el fet que s’hagi registrat la patent no vol dir que el producte acabi veient la llum. I, encara que Apple no hagi fet cap comentari al respecte, es tracta d’una proposta més que interessant. Potser les últimes notícies sobre les intencions de TCL de llançar un smartphone capaç de convertir-se en smartwatch acceleren els plans a Cupertino.

Sigui com sigui, té sentit que Apple busqui donar un cop sobre la taula amb una novetat com la que suposaria materialitzar aquesta patent. S’ha parlat molt durant les últimes setmanes de l’estat dels comptes de la companyia californiana però, tot i haver de modificar les previsions, segueix aconseguint resultats gens menyspreables. Les vendes d’Apple Watch, en la seva mesura, són responsables d’això.

La curiositat

Fent una cerca d’idees sobre possibles dissenys de l’Apple Watch, hem descobert aquest prototip que, com a mínim en la forma, no dista gaire de la patent registrada recentment. Li faltaria ser tot tàctil.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: