Apple presenta una patent relacionada amb l’energia solar

Compartir

Aquesta setmana s’ha fet públic que Apple ha presentat una nova patent amb una tecnologia encaminada a integrar panells de càrrega solar en els seus dispositius.

Anteriorment l’Oficina de Patents ja havia aprovat a la companyia altres patents relacionades amb la energia solar, però aquest cop es tracta d’una versió ampliada que inclou un sensor de contacte integrat sobre la pantalla. Per tant, aquest cop estem parlant d’un nou sistema que podria ser revolucionari.

Aquest nou sistema híbrid estaria fet amb una antena receptora de llum que capta i emmagatzema l’energia. La seva implantació és possible tant per a superfícies de plàstic com de vidre, podent ser pantalles rígides o flexibles.

Donades les característiques explicades per la patent, els rumors apunten que podria ser el sistema utilitzat per carregar petits dispositius, com iWatch, el rellotge d’Apple. Però tampoc es pot descartar que s’utilitzi per altres dispositius com iphones o ipads. La demanda creixent de pantalles d’alta resolució també ha provocat que les empreses busquin maneres d’allargar la vida de les bateries.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: