Apple registra dominis relacionats amb cotxes

Compartir

Això ha estat interpretat com una de les passes que prepara l’arribada de la companyia de la poma al sector automobilístic.

Nou indici de la suposada propera entrada d’Apple en el sector automobilístic, aquest cop prenent la forma de registre de dominis d’internet “sospitosos”, concretament apple.car, apple.cars i apple.auto, segons informa l’Agència Reuters.

Aquests dominis estan a nom de l’empresa de Cupertino, segons podem veure en qualsevol eina de cerca d’aquest tipus d’informació que hi ha a la xarxa, però cal no oblidar que Apple ja ha posat un peu en el sector automotriu amb CarPlay, la seva solució dedicada a facilitar la connexió entre el smartphone iPhone i l’ordinador de bord d’un automòbil.

Aquesta solució permet funcionalitats com realitzar una trucada o atendre’n una d’entrant sense haver de tocar el telèfon, o bé reproduïr pel sistema de so del cotxe, la música emmagatzemada a l’iPhone o la que pot ser accedida en línia des d’aquest.

Ja fa temps que circulen rumors sobre el suposat interès de la marca de la poma mossegada per entrar al món dels automòbils, així com en altres segments del món de l’electrònica de consum com el dels televisors.

Guillem Alsina
Etiquetes: