Apple tindrà betes públiques d’iOS 8.3 i iOS 9

Tim Cook davant del públic del Flint Center ahir presentant les novetats d'Apple. Ha superat el seu examen particular
Compartir

Sembla que Apple vol millorar encara més el seu servei directe per a l’usuari final. Primer vam tenir les betes públiques per a OS X Yosemite i tothom va adoptar el nou sistema operatiu de la millor manera. Ara s’ha filtrat que les betes públiques d’iOS arriben. Primer de tot tastarem iOS 8.3 i després iOS 9. Totes en versions betes però públiques per a tothom.

El proper mes de març arribarà la beta pública d’iOS 8.3, tots els usuaris que vulguin podran provar les novetats i millorar el seu rendiment i aspecte abans del llançament oficial.

La idea d’Apple és obrir la participació dels usuaris i trobar problemes d’una manera més ràpida. Aquestes versions beta portaran unes aplicacions per a reportar problemes directament a Apple.

Segurament tothom ho relacionarà amb Microsoft i les betes obertes de Windows 10. Si, Apple també ho ha fet amb les betes d’OS X. No és per copiar una de l’altre, simplement ofereixen una prova per trobar problemes i arreglar-los abans de la seva sortida.

Amb la beta d‘iOS 8.3 no acaba la història. Apple publicarà la primera beta pública d’iOS 9 abans d’acabar l’estiu. Una versió que s’espera amb moltes ganes.

iOS 8.3 obrirà el camí per a la beta d’iOS 9

iphone-6-plus-3211

Amb l’arribada d’aquestes versions beta, Apple obre un nou món per investigar sobre el seu sistema operatiu mòbil. Aquesta jugada és excel·lent i segurament no serà l’única companyia en fer-ho en els seus dispositius. Encara que costarà més, ja que per exemple a Android hi ha molt de descontrol amb les versions disponibles per a cada fabricant.

Punt positiu per als consumidors. D’aquesta no s’escapa l’usuari final. És una millora que hem d’aprendre a valorar. Una companyia que dóna el permís oficial de provar una versió preliminar del seu sistema se la juga molt. Obre el món a què qualsevol companyia rival agafi el bo i millor que té i ho implanti en el seu propi producte. Problema per a Apple? Cap ni un. Si no digueu-me com lluita en aquest mercat on Android diu que és tan fort i no pot amb la tota poderosa Apple.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: