Apple treu pit amb uns resultats financers espectaculars

Tim Cook davant del públic del Flint Center ahir presentant les novetats d'Apple. Ha superat el seu examen particular
Compartir

Després de presentar els iPhone 6 i iPhone 6 Plus, Apple encetava una nova era, on explorar i saber si la gent era el que de veritat demanava. 3 mesos, només 3 mesos ha necessitat la companyia de Tim Cook per saber-ho i certificar que era el que volia la gent.

La primera xifra que han deixat caure, i han anat per feina, és la xifra de vendes d’iPhone (en el primer trimestre fiscal de l’any). La xifra ha estat de 74,4 millons d’iPhone’s, tal qual. Dividiu en tres mesos i sabreu els iPhone que venen aquesta gent.

Amb aquesta xifra, la companyia ha recollit 74,6 millons de dòlars en beneficis, una xifra superior al que s’esperaven els millors analistes del sector (per a comparar-ho, tenim la xifra de 66,4 millons de beneficis de Google en TOT el 2014).

Canviant de tema, els Mac han pujat un 14% en vendes i s’han venut 5,52 millons d’ordinadors amb la poma enganxada a la part de darrere. Els únics que no han pujat tot el que volia Apple han estat les tauletes. L’iPad ha venut 21,4 millons d’unitats (s’esperaven vendre 22 millons d’unitats).

Apple ha aconseguit 18.000 millons d’ingressos nets en aquests últims tres mesos, el trimestre amb més benefici de tota la història d’Apple.

Ara toca esperar l’Apple Watch

Durant la conferència, Tim Cook ha deixat clar que l’Apple Watch arriba i arriba aquest mes d’abril. Veurem un altre trimestre d’espectacle en vendes?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: