Els millors trucs de l’Apple Watch 4

trucs-apple-watch-4
Compartir

L’Apple Watch, el rellotge intel·ligent dels creadors de l’iPhone, a poc a poc va guanyant nous usuaris amb les seves diferents versions que van arribant al mercat, fins a arribar a l’actual Apple Watch Series 4. Però més enllà dels usos més quotidians del wearable de moda i les seves compatibilitats amb els diferents models de mòbils iOS, els Apple Watch amaguen una sèrie de trucs que probablement no coneixies però que poden ser de gran utilitat en el dia a dia.

Per això, des d’YCOM, t’oferim els millors trucs de l’Apple Watch 4 que probablement no coneixies i que no pots perdre’t!

10 trucs de l’Apple Watch 4

No et perdis els millors trucs i utilitats més curioses de la teva Apple Watch; quantes d’elles no coneixies?

#1 Navega amb la corona digital

Vols saltar entre aplicacions d’una forma ràpida i senzilla? Prem dues vegades seguides la corona digital de l’Apple Watch per a alternar entre les apps obertes en aquest moment i navega per elles ràpidament.

#2 Anima la pantalla amb GIF

Podem instal·lar apps d’animació de GIF com GIPHY per a animar la nostra pantalla cada vegada que mirem l’hora.

  1. Per a això instal·la aquesta app des d’iTunes i guarda els GIFs que més t’agradin en la teva fototeca.
  2. Ara, i a través de l’app Fotos, selecciona el GIF que vulguis usar i prem Editar.
  3. Finalment, configura aquesta imatge com a esfera en l’Apple Watch.

#3 Captura la pantalla

Vols fer una screenshot del teu Apple Watch? És molt senzill.

  1. Per a això prem la corona digital i el botó lateral de l’Apple Watch al mateix temps i podràs guardar una imatge de la teva pantalla.
  2. Abans has d’activar aquesta opció a través d’Ajustos – General – Activar captures de pantalla.

#4 Recupera el teu iPhone perdut

Si has perdut el teu iPhone connectat al teu Apple Watch, el rellotge intel·ligent d’Apple pot ajudar-te a trobar el teu telèfon intel·ligent.

  1. Per a això, i a través del seu centre de control, prem la icona amb forma d’iPhone envoltat d’ones.
  2. Així, l’iPhone emetrà un so que t’ajudarà a localitzar-lo!

#5 Com a rellotge de tauleta

Vols usar la teva Apple Watch com a rellotge i despertador de tauleta de nit? Per a això tan sols necessitem un carregador amb suport per a posició horitzontal i podem gaudir de l’Apple Watch com si es tractés d’un despertador, mostrant en tot moment l’hora i la càrrega de bateria.

#6 Monitora les teves hores de son

A pesar que l’Apple Watch no ofereix opcions natives per a monitorar la qualitat del nostre son, sí que podem recórrer a apps de tercers a iTunes com AutoSleep o Sleep++, entre altres. Així podrem recopilar dades del nostre son a través del nostre rellotge intel·ligent!

#7 Visor de la càmera de l’iPhone

Si tens un trípode per al teu iPhone, pots utilitzar el teu Apple Watch com a visor remot de la càmera de l’iPhone, per a així comprovar l’enquadrament exacte a distància de les teves fotografies realitzades amb el teu smartphone.

#8 No molestis els altres al cinema!

L’Apple Watch ofereix una pantalla de grandària considerable capaç d’emetre un nivell d’il·luminació més que destacable, alguna cosa que pot provocar molèsties en determinades situacions de poca o nul·la llum ambiental com el cinema, el teatre o altres llocs públics similars. Per sort, l’Apple Watch compta amb el mode teatre que limita la llum en situacions que així ho requereixin; o mentre dormim.

#9 Consulta l’hora sense molestar

Al costat de la manera teatre existeix una altra opció amb la qual consultar l’hora sense molestar altres persones en llocs amb poca llum; tant és així, que amb el mode teatre activat podem girar lentament la corona digital de l’Apple Watch perquè la pantalla s’encengui a poc a poc amb una llum tènue.

#10 Expulsa l’aigua de l’altaveu

A partir de l’Apple Watch Series 2, els rellotges intel·ligents d’Apple són resistents a l’aigua, encara que és probable que, després de submergir el rellotge en aigua, el so es reprodueixi mal o amb distorsions.

  • Això és perquè ha quedat aigua dins de l’altaveu; per sort, l’Apple Watch compta amb un sistema per a expulsar l’aigua de l’altaveu després de mullar-se.
  • Per a això, accedeix al centre de control de l’Apple Watch i gira la corona digital perquè el rellotge emeti un so determinat que expulsarà l’aigua de l’interior de l’altaveu.

Fins aquí els millors 10 tips and tricks de l’Apple Watch 4!

Etiquetes: