Aplicacions mòbils per a complir els propòsits d’Any Nou

per-a-elisa-amb-flowkey
Compartir

Després de celebrar l’entrada l’any nou, ha arribat l’hora de posar-se a la feina amb els propòsits per aquest 2019. Com cada any,  han estat moltíssimes les persones que s’han marcat un gran nombre de propòsits amb l’objectiu de sentir-se millor amb elles mateixes al llarg d’aquest any que acaba de començar. Des d’apuntar-se al gimnàs fins a estudiar un nou idioma o deixar de fumar…

No obstant això, no tothom ho aconsegueix! Segons un estudi publicat a la revista Journal of Clinical Psychology, amb prou feines un 20% de les persones assoleix els seus propòsits amb èxit. Tal com afirma l’autor d’aquesta recerca, John Norcross, això es deu al fet que tendim a establir propòsits difícilment mesurables (i cal que els objectius siguin SMART!) Amb l’objectiu d’ajudar la societat a complir amb els seus propòsits, la signatura Softonic ha elaborat un llistat de diverses apps amb les quals podrem aconseguir els nostres objectius d’una forma molt més senzilla.

Entrena la teva ment, entrena el teu cos

Si ets d’aquestes persones que ha decidit aprendre un nou idioma, la teva aplicació és Duolingo. Des de fa ja diversos anys, aquesta app destaca com una de les més pràctiques per a aprendre a parlar una nova llengua. Des d’anglès o francès fins a esperanto o klingon, el popular idioma d’Star Trek!

Si per contra estàs pensant a aprendre a tocar un nou instrument, et recomanem FlowKey. Una aplicació, disponible tant per a iOS com per a Android, mitjançant la qual podràs aprendre a tocar el piano d’una forma ràpida i senzilla. En aquesta plataforma descobriràs arranjaments i cançons de piano fascinants, creades a la mida del teu nivell.

Una vegada entrenada la ment, ha arribat l’hora d’entrenar el cos, ja que mens sana in corpore sano! Entre les recomanacions de Softonic destaca Freeletics. Una app, que destaca pel seu disseny atractiu, mitjançant la qual podràs accedir a complets programes d’entrenament elaborats per professionals de l’esport. No obstant això, no necessitaràs ser un atleta professional per a fer aquests exercicis. A Freeletics hi trobaràs work outs aptes per a tots els públics. Per tant, no tens excusa!

T’has proposat menjar millor? Foodcate-Weigh Loss Coach és la teva solució! Una app, disponible tant per a iOS com per a Android, mitjançant la qual aprendràs a menjar sa. Entre altres coses, aquesta plataforma t’oferirà consells d’alimentació i et proposarà menús saludables adaptats a les teves necessitats. D’aquesta manera podràs portar un estil de vida molt més healthy.

Digues-li adéu a l’estrès i prepara’t per a les vacances d’estiu!

Acaba de començar l’any i ja tenim la vista posada en les vacances d’estiu. A on tens pensat anar? Tot dependrà dels diners que hagis pogut estalviar. En aquesta època, potser ets de les persones que s’han marcat com a objectiu començar a estalviar de cara a les pròximes vacances. Amb l’objectiu de completar aquest propòsit, Softonic recomana Intuit Mint. Una app, mitjançant la qual podem marcar-nos objectius de despeses i estalvis mensuals, programar recordatoris futurs o conèixer l’evolució de la nostra economia, entre altres coses.

Finalment, i fins que arribin les tan anhelades vacances, no et vindria malament una aplicació per a combatre l’estrès. Des de Softonic recomanen Stop Breathe & Think: Meditate. Una app que proposa una sèrie d’exercicis de meditació per a combatre els símptomes de l’estrès.

Gràcies a totes aquestes apps, complir els teus propòsits d’Any Nou serà molt més senzill!

Gemma
Etiquetes: