Aquest cap de setmana, curses de drons a Roses!

Fotografia de Richard Unten a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

A més de les curses, l’altre eix principal de la trobada serà la fotografia aèria duta a terme amb aquests ginys.

Imatge de portada de Richard Unten a Flickr sota llicència Creative Commons

Drons’n’Roses és el festival de drons que se celebrarà aquest cap de setmana, dies 11 i 12 de juny, a la ciutadella de Roses, i en el qual el plat fort serà una modalitat encara molt poc coneguda però de la que ben segur en sentirem a parlar, i molt, en els propers mesos i anys: les curses de drons.

Tot i que aquesta activitat és la que, per ser més espectacular, cridarà més l’atenció dels assistents, no serà l’única que podrem veure en un festival farcit d’altres activitats, com ara conferències sobre el món dels drons o al voltant de la fotografia realitzada des d’aquests ginys voladors.

I no tot tindrà a veure només amb els drons, car la fotografia aèria tindrà un important protagonisme en aquesta jornada: el dissabte s’enlairarà un globus amb un càmera, que arribarà als 34.000 metres i, posteriorment, s’organitzarà una gimcana per recuperar aquesta càmera i les preuades fotos que contingui.

Aquí teniu el programa complet dels dos dies.

Si hi voleu participar amb el vostre dron, les inscripcions són gratuïtes però l’espai és limitat, pel que us recomanem que no perdeu temps!

Guillem Alsina
Etiquetes: