Aquest dimecres parlarem de les HoloLens a TV Girona

Petites pantalles
Compartir

Aquest proper dimecres toca parlar de gàdgets a TV Girona i, en concret, de la que va ser novetat de la setmana passada: les HoloLens de Microsoft.

Fou, sens dubte, la Pièce de résistance de la presentació del nou Windows 10 el dimecres de la setmana passada, reservat per al final per vestir el Windows 10 Holographic, la versió del sistema operatiu de Microsoft dedicada a aquest i a futurs dispositius en forma d’ulleres que vinguin.

Les comparacions -sempre odioses però ineludibles- amb les Google Glass no s’han fet esperar, i tothom coincideix en afirmar que el present dispositiu li passa la mà per la cara a la solució de la companyia del cercador. És possible que sigui per això que Google les ha retirat del mercat?

A banda d’intentar donar resposta a aquesta pregunta en el programa d’aquest dimecres, també explicarem què són les HoloLens, per a què serveixen i quan les podrem comprar, a més de veure’n una mostra del seu funcionament en vídeo.

Serà, com de costum, a partir de la una de la tarda a l’espai Petites pantalles del programa de TV Girona Té de Tot, i a partir dels dies següents podreu trobar el vídeo a YCOM.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: