Aquest disc és indestructible!

Compartir

Li pot passar un camió per sobre i no li passa res o, almenys, així ens ho asseguren des de la casa fabricant.

Angelbird Technologies és una petita companyia austríaca fabricant de discos SSD la seu de la qual es troba a Lustenau, una bucòlica població a tocar de la frontera amb Suïssa, i no gaire lluny d’Alemanya i de Liechtenstein.

En aquest marc, amb la tranquil·litat que donen les petites ciutats per a planificar i fabricar amb qualitat i sense presses, l’empresa fa seva aquesta filosofia per fabricar una línia de productes en la qual busca mimar especialment la qualitat.

I la darrera de les seves creacions és l’SSD2GO PKT, una unitat de disc SSD que és virtualment indestructible.

Segons ens indiquen des d’aquesta companyia, la seva carcassa està preparada per resistir, fins i tot, que li passi un camió per sobre!

Evidentment, la unitat que s’amaga a l’interior d’una carcassa tan resistent també està protegida per a què no pateixi cap dany en cas de caigudes o cops. I el connector està protegit, de manera que si la unitat pateix un cop fort, no es deformi fent impossible la connexió, una mesura que també s’ha pres en el cable que ve inclòs amb la unitat.

Tot i l’ús d’aquestes mesures de seguretat per garantir-ne la conservació en cas d’accidents, l’SSD2GO PKT no sacrifica la velocitat pròpia d’aquesta mena d’unitats, amb fins a 560 MB/s de lectura, i velocitats d’escriptura que varien segons la capacitat de la unitat, que pot ser de 256 GB, 512 GB o 1 TB.

Incorpora també una sèrie de tecnologies pròpies de la fabricant que garanteixen que es mantinguin les velocitats operatives sostingudes en el temps.

Són discos compatibles amb els sistemes operatius Windows, Mac OS X, GNU/Linux i Android (de manera que els podem connectar fins i tot als nostres dispositius mòbils amb l’adaptador adequat).

Pel que fa a la mida, ens cap perfectament en una butxaca, amb un gruix de 9,5 mm i un pes de 50 grams.

Els preus als quals es poden adquirir parteixen dels 199 euros, i es presenten en una gamma de tres colors diferents amb una garantia limitada de 3 anys.

Guillem Alsina
Etiquetes: