Aquesta es la postura correcta per mirar el smartphone

Compartir

Un estudi realitzat a la Clínica de Cirurgia i Rehabilitació de Nova York pel doctor i cap de cirurgia espinal d’aquesta clínica, Kenneth K. Hansraj, afirma que depenent del grau d’inclinació del cap, tenim sobre aquest un pes o un altre. Només dir que col·locar el cap inclinat 60 graus equival a tenir sobre ell un pes de 27 quilograms. Si tenim contínuament el cap inclinat, és molt probable que acabem el dia amb mal de coll.

Actualment la tecnologia està present i domina el mercat i el nostre dia a dia. Durant el treball diari utilitzem l’ordinador, els telèfons intel·ligents i les tauletes entre molts d’altres aparells que intentem cuidar-los al màxim de bé utilitzant fundes i protectors però nosaltres ens cuidem?

Quan agafem el mòbil de la butxaca acotxem el cap i apropem el dispositiu cap als nostres ulls i així inconscientment forcem la columna vertebral i els ulls que comporta dolors musculars i problemes a la vista.

Per tant, la posició correcta és aixecar el cap, les orelles a l’altura de les espatlles, i apropar amb les mans el telèfon cap als ulls però vigilar de no fer-ho molt a prop pels possibles problemes oculars.

El doctor també recomana fer estiraments de coll per relaxar la musculatura mitjançant moviments verticals i horitzontals, és a dir, fer sí i no amb el cap però lentament.

La postura correcta quan estem asseguts a la cadira mirant l’ordinador és l’esquena ben recta i estirada i els peus tocant el terra. També es recomana utilitzar escombretes de ratolí elevadores de canell on també podem fer moviments lentament per relaxar la musculatura.

Uns consells que ens ajudaran molt per a la nostra salut!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: