Aquestes seran les properes bateries flexibles que veurem

Compartir

Personalment, crec que és el punt calent del dia, any i segle. Tots els fabricants intenten presentar dispositius diferents i amb moltes novetats (Sempre les mateixes i calcades als altres) i fins la data cap ha innovat en el tema de la bateria. Ara, la marca ProLogium presenta les primeres bateries flexibles funcionals i sembla ser que comencem a veure la llum al final del forat.

Aquestes noves bateries, a part de ser molt primes, les podem adaptar al que necessitem, retallar, si, tal qual, retallar i segueix funcionant amb normalitat. Aquell moment que molts volem ha arribat.

Aquesta bateria rep el nom de FLCB i la descriuen com la primera bateria de Liti flexible del món, per davant d’altres fabricants com poden ser Samsung o LG. A part, aquesta bateria té un extra més, quantes vegades heu sentit que un Galaxy ha explotat o la bateria del teu LG s’ha inflat? Aquesta arriba a prova de tots aquests accidents i sembla ser que no tindrà aquests problemes.

Per posar un exemple, el rellotge d’LG, el G Watch R, disposa d’una bateria de 410 mAh amb una durada d’un dia si apurem molt, amb la nova bateria de ProLogium pot arribar als 1.000 mAh de bateria i un infinit de dies que no podem comparar amb el model actual, en fi, ho volem JA.

prologium-fpc-lithium-ceramic-flexible-battery_slideshow_main

El següent pas, l’smartphone

La companyia diu estar a punt per a dispositius portables, com els rellotges intel·ligents, i ara fa una filtració molt esperada. Segons una filtració interna, la companyia ja té preparades les bateries flexibles per a smartphones i portàtils i sembla ser que torna a anar al capdavant en la seva fabricació.

Amb aquest pas que vol fer la companyia hi sortirem guanyant els usuaris, menys pes i més durada de la bateria. Què podem demanar més?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: