Arrenca una revista de visualització 360º

Compartir

ReseVred és ‘una nova revista digital d’informació general que utilitza tecnologies de realitat virtual. Es tracta d’un desenvolupament espanyol que permet l’accés des del mòbil a notícies d’actualitat en 360º. El contingut està integrat per notícies, entrevistes, reportatges, esdeveniments, etcètera i l’aplicació està disponible a Google Play i a Oculus Store per SamsungGear VR. L’aplicació presenta notícies gravades en 360° i qualitat 4 K-UHD.

S’instal·la en el telèfon i es visualitza a través d’unes ulleres de realitat virtual “i transporta als espectadors allí on es produeix l’acció amb una forta experiència immersiva que va molt més enllà de l’experiència tradicional de visualitzar continguts per internet o a través d’un televisor”, assenyala el director de ReseVred, en Juliol Esquerre.

A més, els responsables asseguren que, gràcies a la combinació d’algorismes i d’un reproductor propi, l’aplicació ReseVred optimitza l’ample de banda disponible de la connexió del telèfon intel·ligent de l’usuari sense arribar a reduir la qualitat del vídeo, a causa que el camp de visió de l’espectador sempre es mostra en alta qualitat. Per tant, amb aquest mètode s’eviten les males experiències de visualització al reproduir vídeos a tan alta qualitat.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)