Arriba a Catalunya Amazon Coins, la moneda virtual d’Amazon

Compartir

Ahir Amazon va llançar a les seues botigues d’aplicacions europees les Amazon Coins com a nou sistema de pagament. Aquesta moneda ha sigut introduïda per a facilitar, als usuaris de Kindle Fire, la seua independència respecte als serveis de Google Play. No obstant això, els actuals mitjans de pagament encara continuen operatius per als clients que els preferisquen.

Aquestes monedes només seran vàlides per a aplicacions, jocs, i productes in-app. És a dir, no podrem gastar-les fora  d’AmazonApps.

amazon-coins-spain

El valor de la moneda virtual és d’1€ per 100 Amazon Coins. Encara que actualment es troben de promoció i podem aconseguir 500 d’aquestes monedes per ser usuaris d’un Kindle Fire, vinculant dispositius als nostres comptes d’Amazon o descarregant una aplicació de la botiga de manera gratuïta. La bona notícia és que quan utilitzem la moneda tindrem un 10% de descompte en els productes.

Falta per confirmar si es podran comprar en format físic mitjançant codis impresos a targetes. Mes informació: ací

NOU: Aconsegueix 1.000 Amazon Coins descarregant 5 apps gratuïtes.

Si no vols descarregar les cinc aplicacions, pots descarregar-te les una per una i aconseguir 200 Amazon Coins.

  • iHeart Radio
  • Food Network In The Kitchen
  • Strawberry Shortcake Bake Shop
  • Dr. Panda’s Restaurant
  • Don’t step the white tile.

La promoció funciona en qualsevol dispositiu amb Android que tingui Amazon Appstore instal·lat. A més, les Amazon Coins només poden ser utilitzades per comprar aplicacions de l’AppStore d’Amazon o per compres In-App, i no poden ser utilitzades per a la compra de productes digitals com llibres Kindle. Si estàs interessat, dirigeix-te a Amazon des d’aquest enllaç.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: