Arriba a Catalunya el “plan renove” d’Apple per iPhones i iPads

Compartir

Aquesta setmana Apple ha iniciat a tot el territori espanyol el programa de renovació de mòbils i tauletes, després de l’èxit que ha tingut als Estats Units durant el primer trimestre de l’any.

Amb aquest plan “renove”, que no és el primer cop que es fa, pots portar el teu iPhone o iPad a una botiga Apple Store perquè sigui taxat. A més aquesta valoració és acumulable amb altres dispositius de la companyia, i sumats poden descomptar el preu quan vulguem comprar un nou model d’iPhone o d’iPad.

Per fer-ho encara més intrigant i per assegurar-se l’èxit de la campanya, Apple no dóna a conèixer cap indicador per poder fer una valoració aproximada dels dispositius antics. De totes maneres, al seu web trobem uns preus aproximats dels seus dispositius. Així, per exemple, per un iPhone 4S de 16 GB i en perfecte estat ofereix uns 150 euros, i fins a 270 euros en el cas d’un model iPhone 5 de 31 GB.

Apple   Computer Reuse and Recycling   Apple Store  España

Apple s’ha esforçat sempre en tenir una massa de clients amb dispositius i sistemes actualitzats, però donat que els seus productes són de més bona qualitat, els usuaris prefereixen allargar la vida d’aquests. A més, els últims estudis indiquen que el mercat de les tauletes està estancat i en els propers mesos arriba el nou model d’iPhone. Per tant, l’objectiu és mobilitzar clients amb dispositius antics, facilitat la feina a l’estratègia de la companyia i fidelitzar clients.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: