Arriba smartGyro, la Segway sense manillar

Compartir

Per 399 euros ens ofereix 20 km d’autonomia a una velocitat de 10-12 km/h i supera pendents de fins a 15 graus.

Vèiem films de ciència ficció que ens parlaven sobre el nostre futur i ens meravellàvem pels mitjans de transport personal que hi vèiem. I llavors va arribar la Segway. Però els guionistes no han deixat d’inventar nous i aparentment esbojarrats dispositius per dur-nos d’un lloc a l’altre sense esforç. I ara ha arribat el smartGyro.

El primer model de la casa és el smartGyro X1, i el podríem definir (de fet, ells així ho fan) com “la Segway sense manillar“, car la seva aparença és la d’una plataforma amb unes rodes, com un monopatí però només amb dues rodes i orientades transversalment, no longitudinalment.

smartGyro

No requereix de l’ús de la força per a desplaçar-nos, ja que és un vehicle elèctric que, amb una sola càrrega, té una autonomia de fins a 25 quilòmetres amb una velocitat d’entre 10 i 12 km/h. Per assolir aquestes prestacions, empra un motor Brushless de 700 W (2 x 350W).

La seva potència és tal que permet pujar per pendents amb una inclinació de fins a 15 graus, fent-lo ideal per a desplaçaments urbans o bé entre nuclis urbans no gaire llunyans i en terreny més aviat pla o esquitxat de petits turons.

El seu pes no és precisament lleuger, que diguem: 10,4 kg per a unes mides de 58,5x18x18 cm, i admet un límit de 120 kg per al passatger.

Estarà a la venda a partir d’aquest dilluns vinent dia 14 per 399 euros, disponible en colors blanc, negre, vermell, blau i daurat, més 29 euros per la bossa de transport que podem adquirir per separat.

Guillem Alsina
Etiquetes: