Arriben els primers smartwatches amb Android Wear

Compartir

Fa uns dies us informàvem sobre Android Wear, el nou sistema operatiu de Google adaptat a wearables. Vàrem comentar les novetats i la interfície que aportaria aquesta adaptació del sistema operatiu mòbil més conegut. Doncs bé, avui us portem novetats respecte el tema. Ja us podem informar sobre dos nous rellotges intel·ligents que funcionaran gràcies a Android Wear.

Un d’ells, i possiblement el qual ja s’esperava que fos el primer en córrer Android Wear, és el LG G Watch. El rellotge en qüestió ha estat creat conjuntament amb Google (degut a les col·laboracions de les dues companyies per fabricar els últims Nexus). Per aquest mateix motiu, es rumoreja que podria ser un Smartwatch Nexus (Google Watch).

Segons filtracions i rumors, el rellotge intel·ligent de LG comptarà amb les següents prestacions:

  • 1,65″IPS LCD amb una resolució de 280 × 280 píxels
  • 512 MB de RAM
  • 4 GB de memoria interna
  • Segurament incorpori un processador de doble nucli

Caldrà esperar uns mesos per tenir més informació.

LG-G-Watch

Moto 360 és l’altre rellotge que comptarà amb Android Wear. És el mateix que apareix en els videos de la noticia sobre l’anunciament del sistema operatiu adaptat a smartwatches.

A diferència de la majoria de rellotges ja existents, el nou wearable de Motorola comptarà amb una pantalla circular. A la seva pàgina web ja podem trobar informació i podem veure que estarà disponible amb dues corretges diferents. Una de pell i una altre metàl·lica. S’espera que estigui disponible aquest mateix estiu.

Què en penseu d’aquests nous rellotges intel·ligents ? A mi personalment, el moto 360 m’enamora.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: