Arriben els filtres a WhatsApp… i més novetats

Compartir

Instagram estrena funcionalitats amb la seva nova actualització, a partir d’avui ja es poden fer servir filtres per enviar imatges, enviar múltiples imatges en format àlbum i respondre més fàcilment als missatges que rebem en els grups de WhatsApp.

La novetat més important sens dubte és la incorporació de filtres, ja que juntament amb els estats confirma la tendència de Facebook de mimetitzar els servies que fereix a cada una de les seves plataformes.

Per ara WhatsApp només ofereix cinc filtres per a les imatges: Pop, B&W, Cool, Chrome, i Film. Aquests filtres els podem aplicar a totes les fotos, vídeos i GIF que enviem. Molt possiblement WhatsApp introdueixi més filtres en actualitzacions futures.

L’altra funcionalitat és la d’enviar àlbums, ara quan enviem diverses fotos d’una sola vegada WhattsApp les agruparà com si es tractes d’un àlbum.

A més ara en els grups de WhatsApp podrem respondre a un missatge directament a l’usuari lliscant cap a la dreta. Totes aquestes funcionalitats només són disponibles, per ara, per als usuaris d’iPhone.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: