Assabenta’t dels canvis dels elements d’una web amb Monitorbook

Monitorbook
Compartir

Les xarxes socials ens han permès apropar-nos als canvis d’última hora de botigues online, pàgines de notícies, actualitzacions de diversos sistemes, etc. Però no sempre es publiquen totes les actualitzacions que es fan en un portal web al seu compte de Twitter, Facebook, i altres xarxes. Un bon exemple d’açò són els canvis de preu d’algun producte concret d’Amazon. Són preus que canvien constantment i no solen ser comunicats als clients per cap xarxa (llevant de promocions i rebaixes de temporada).

Monitorbook ens dóna la solució a aquests problemes. Afegint el bookmarklet a la nostra barra de marcadors, podrem gastar-ho com a botó per a marcar i seguir els canvis de qualsevol element d’una pàgina web. Si aquest element pateix un canvi, serem notificats. Tan simple com això, únicament cal especificar si l’element que hem triat és una xifra o un text a la web de Monitorbook i ja podrem estar al tant dels canvis que pateixi.

Per a poder començar a emprar les funcionalitats que ens ofereix aquesta web cal registrar-nos de manera gratuïta. D’aquesta manera podrem seguir l’historial de canvis dels elements que seguim d’altres pàgines, amb un màxim de cinc elements. La freqüència d’avisos és d’un avís per hora com a màxim, és a dir, si l’element pateix més d’un canvi per hora, només se’ns notificarà una vegada. No obstant, podem augmentar el màxim d’elements a seguir i de freqüència d’avisos actualitzant el nostre compte a premium i pagant una certa quantitat. De moment els comptes premium encara estan en proves, però esperem que arriben aviat.

La pàgina està íntegrament en anglès, no obstant no cal tenir pràcticament coneixements de l’idioma per entendre el seu funcionament i poder estar al tant dels canvis de productes de botigues online sense necessitat de comparadors externs.

Podeu trobar la seua pàgina web ací.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: